• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - Wild Cherry Kush - Feminized

Sasquatch Seeds - Wild Cherry Kush - Feminized

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Relaxing

Flowering time: 11-12 weeks

Growing time total: 14-15 weeks

Indoor/Outdoor: Indoor

THC: 20-24%

Sativa/Indica: Indica: 100%

Yield: 425-475 g/m2

Wild Cherry Kush is een pure indica die zich onderscheidt van andere indica-hybriden met zijn opvallende kleuren en aangename smaak. Het is oorspronkelijk gemaakt door fokkers in een buurt van Oakland, een van de oudste legale medische marihuanagebieden van de Verenigde Staten. Wild Cherry Kush is een kruising tussen twee Zuid-Centraal-Aziatische indica-landrassen: Hindu Kush, afkomstig van de bergachtige grens tussen Pakistan en Afghanistan, en een paars getinte Afghaanse variant.

Met 100% indica genetica zorgt het voor een langzame en ontspannende full body stone. Deze soort heeft middelgrote, popcornachtige bloemen wanneer ze is uitgehard, met een zeer dichte, zware knopstructuur. Afhankelijk van het fenotype kunnen bladeren gelijke delen groen en paars zijn. De neiging tot paars, selectief gekweekt uit de Purple Afghani-ouderstam, ontstaat wanneer de anthocyanines van de plant - pigmenten vergelijkbaar met chlorofyl - worden geactiveerd in koude groeiomstandigheden. Dit proces is vergelijkbaar met de afbraak van chlorofyl en de stimulatie van rode en gele pigmenten die ervoor zorgen dat bladeren in de herfst van kleur veranderen.

De aantrekkingskracht van de Wild Cherry Kush is niet alleen beperkt tot visuals. de toppen hebben ook een opvallende smaak. De eerste indruk is vergelijkbaar met de geur van Afghaanse soorten, met een aardse, bijna sandelhout-muskus. Bij nadere inspectie komen zoete en fruitige tonen van druiven naar voren. Bij verbranding hebben de bloemen een fruitige en hasj-achtige geur en rook, die sinussen kan steken en hevig hoesten kan veroorzaken. Bij het uitademen heeft de rook van Purple Kush een suikerachtige druifachtige smaak die doet denken aan zoete dessertwijn of paarse hoestsiroop.

Wild Cherry Kush kan ook effectief zijn als medicijn. De krachtige kalmerende effecten kunnen sommige symptomen van angst en depressie afzwakken. Het kan ook verrassend effectief zijn bij het verlichten van pijn - zowel situationeel, zoals de pijn die optreedt na een training, of chronisch, zoals de zenuwgerelateerde pijn die gepaard gaat met kanker of fibromyalgie. In voldoende grote doses, ook een geweldige manier om diepgewortelde slapeloosheid te behandelen. De high van de soort heeft naar verluidt een gemiddelde duur van 2 tot 3 uur.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,