• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - Sweet Mountian Berry Dew - Gefeminiseerde wietzaden

Sasquatch Seeds - Sweet Mountian Berry Dew - Gefeminiseerde wietzaden

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Body stoned

Flowering time: 8-10 weeks

Growing time total: 12-15 weeks

Indoor & Outdoor: mild temperatures, sunny, light wind

THC: 16-20%

Sativa/Indica: Sativa 20% / Indica 80%

Yield: 400 grams/ M2

Sweet Mountain Berry Dew wiet is superfruitig. Indica-dominante soort met een van de fruitigste smaakprofielen waar je ooit van zult genieten. Het zoete aroma en de heerlijke smaak van verse bosbessen. Het is net als het eten van snoep, zeer verslavend en vreugdevol! Sweet Mountain Berry Dew-toppen zijn harsachtig en compact. THC-niveaus van rond de 20% zijn niet ongebruikelijk. Het is een krachtige plant met grote waaierbladeren. Het levert zeer goed op als het onder optimale omstandigheden wordt gekweekt.

Effecten

Hoewel de variëteit grotendeels Indica-dominant is, geeft precies de juiste hoeveelheid Sativa-genen de high een uniek effect. In plaats van verwoestend te zijn, zoals je zou verwachten van zo'n Indica-dominante soort, is de high helder en euforisch. Het geeft gebruikers een enorm plezierig feelgood-lichaamseffect en een grote glimlach op hun gezicht. Met een THC-gehalte van 20% is dit absoluut een krachtige variëteit.

Bloeitijd

We raden doorgaans een vegetatieve periode van ongeveer 4-6 weken aan. Als je maar een paar planten per m2 hebt, raden we aan om ongeveer 6 weken te gebruiken. Met meer planten per m2 kun je 4 weken groei gebruiken. Hoewel Sweet Mountain Berry Dew overwegend Indica-dominant is, kan ze zich tijdens de bloei nog steeds uitrekken. Dit komt door de aanwezigheid van Sativa-genetica die in de fokkerij wordt gebruikt. Buiten heeft het de potentie om onder optimale omstandigheden een aanzienlijke omvang te bereiken. Idealiter zou het weer mild/gematigd moeten zijn met veel zon en wat wind om de kans op beschadiging van de toppen door schimmels te verkleinen.

Als ze onder gunstige omstandigheden wordt gekweekt, kan ze veel opleveren. De bloeitijd is ongeveer 8-9 weken. In combinatie met de aanbevolen vegetatieve fase duurt het ongeveer 12-15 weken van zaadje tot oogst.

All Seeds hand picked by The Hague Seed Center Holland.