• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl

Old School Seeds – Bubble Gum Old School - Feminized

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Relaxed, Happy

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 13-15 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean climate

THC: 15-18%

Sativa/Indica: Sativa 50% / Indica 50%

Yield: 400-450 grams M2

Bubble Gum Old Scool is een bekroonde hybride met sterke indica- en sativa-effecten, waardoor de perfecte mix tussen up en down ontstaat en een unieke high ontstaat. Deze hybride is ook een favoriet in de medicinale cannabisscene, en geneest en verzacht een aantal slopende pijntjes en kwalen. Deze specifieke hybride werd oorspronkelijk geboren in Indiana in de jaren 70, vanwaar hij naar New England werd gebracht en uiteindelijk naar Nederland verhuisde, waar zijn populariteit aan populariteit won. Bubble Gum won vervolgens twee prijzen bij de Cannabis Cup van 1994 en won ook de 2e plaats in '95 en in '99.

Deze specifieke soort is populair vanwege de zoete snoepachtige geur en de even zoete effecten. Deze hybride zal je in eerste instantie raken als een indica, maar ze brengt veel sativa-kwaliteiten met zich mee. Deze soort is geweldig voor een beetje milde rook in de late namiddag wanneer je omringd bent door vrienden en in het moment wilt leven met een opgewekt en high gevoel.

- Effecten

Bubble Gum Old School is een hybride die om vele redenen naam heeft gemaakt. De high van deze soort is goed uitgebalanceerd, met volle effecten die je zowel zullen ontspannen als stimuleren. Je zult je opgewekt en in een perfecte, positieve gemoedstoestand voelen, genietend van het gezelschap dat je hebt en een gegiechel met je vrienden delen.

- Smaken

Bubble Gum Old School heeft een unieke mix van smaken die zijn naam echt eer aandoet. Deze hybride heeft de smaken van een scala aan fruit, waardoor de rook romig en naar bessen smaakt. Zijn unieke tropische nasmaak is de reden waarom het veel fans heeft verzameld, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan de zoete fruitige variëteiten.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,