• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
MadHatter Seeds - Nevermind Kush - Feminized

MadHatter Seeds - Nevermind Kush - Feminized

vanaf € 12,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

MadHatter Seeds - Nevermind Kush - Gefeminiseerde Wiet Zaden

Wiet zaden van Nevermind Kush, werden voor het eerst gekweekt in Florida in de vroege jaren '90, toen een Cannabis soort uit Noord-Californië zogenaamd werd gekruist met Lemon Thai en een Hindu Kush-plant. Het resultaat was een hybride wietzaadje met een uniek terpeenprofiel met een complex aroma met tonen van brandstof, skunk en kruiden. Nevermind Kush wietzaadjes ruiken naar citroen-dennen-brandstof met een hoog THC-gehalte, gemengd hoofd- en lichaamseffect. Het wordt vaak genoten aan het einde van de dag om stress te verlichten. De THC-samenstelling is consequent gemeten tussen 18% en 24%.

Nevermind Kush Marijuana heeft middelgrote tot grote toppen met een dichte, indica-achtige structuur. De bladeren zijn geelgroen, hoewel bepaalde fenotypes sporen van paars kunnen vertonen; de laatste kleur is het resultaat van anthocyaninepigmenten die worden geactiveerd door koud weer. Levendige oranje stampers, bedoeld om stuifmeel van bemestende mannelijke planten op te vangen, vallen op tegen deze kleurrijke bloemen. De toppen zijn bedekt met trichomen, waardoor ze een zilverwit uiterlijk krijgen en ze erg plakkerig aanvoelen. Als je toppen klaarmaakt voor een joint of een pijp, willen gebruikers misschien een grinder gebruiken. Als ze goed zijn uitgehard, hebben de toppen een aardse, muffe geur die wordt geaccentueerd door wat citrusachtige helderheid: de algehele indruk is van een hoppig ambachtelijk bier. Het verbranden of openbreken van de toppen geeft meer een dennenachtige geur.

Effecten

Rook van Nevermind Kush is vaak hard en hoestopwekkend; het kan de sinussen prikken en de ogen doen tranen. De rook smaakt hasj en kruidig ​​als een klassieke indica bij het in- en uitademen. De scherpe funk van Nevermind Kush kan een tijdje blijven hangen nadat een joint is gedoofd - degenen die discreet willen blijven over hun roken, moeten de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Vanwege de licht stimulerende en opbeurende effecten, is het een soort die het beste overdag of vroeg in de avond kan worden genoten. De positieve high kan worden genoten in feestelijke sociale omgevingen of alleen, voor het uitvoeren van allerlei taken.

Overzicht

MadHatter Seeds - Nevermind Kush - Gefeminiseerde Wiet Zaden

Effects: Body stoned

Flowering time: 9-10 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor & Outdoor: Hot and Tropical

THC: 18-24%

Sativa/Indica: Sativa 55% / Indica 45%

Yield: 350- 400 g/m2

All Seeds handpicked by The Hague Seed Center Holland.