• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
MadHatter Seeds - Easy Cheesy - Gefeminiseerd

MadHatter Seeds - Easy Cheesy - Gefeminiseerd

vanaf € 12,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Naar verluidt smaakt en ruikt de Wiet soort Easy Cheesy naar sterke cheddar. Ondanks dat dit cannabis zaadje Indica-dominant is, zou deze cannabis soort hard en snel toeslaan.

Overzicht

MadHatter Seeds - Easy Cheesy - Gefeminiseerde Wiet Zaden

Effects: Intense relaxation

Flowering time: 9-10 weeks

Growing time total: 13-14 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean Climate

THC: 16-22%

Sativa/Indica: Sativa 40% / Indica 60%

Yield: 400-450 grams/ M2

De eerste ervaring van gebruikers met meer geluk en golven van euforie wordt gevolgd door een krachtige, lichamelijk verdovende high die leidt tot meer eetlust. Een paar gebruikers geven aan dat ze zich creatiever voelen dan lui of moe, maar het verdovende Indica-effect is waarschijnlijk het krachtigst, wat resulteert in een couch-lock. Deze Marijunana soort behoudt de stemming verhogende eigenschappen van een Sativa en wordt vaak gebruikt door mensen die te maken hebben met stress en angststoornissen. De zware lichaamssmelt biedt verlichting van chronische pijntjes en kwalen. Velen vinden het nuttig voor de behandeling van slapeloosheid. Easy Cheesy wordt ook vaak gebruikt door mensen die de eetlust willen vergroten.

Easy Cheesy is een levendige, smaragdkleurige toppen van ontspannende medicinale marijuana. Die wordt opgefleurd door fluorescerend oranje haar, dat de knop bedekt. Ze heeft een fruitig bessenaroma en een hoog THC-gehalte: 15-20%. Het behoort tot de Indica-variëteit en wordt gekweekt in het VK.

Medicinaal

Easy Cheesy wiet is een nuttige pijnstiller en kalmerend middel dat ook helpt bij het overwinnen van chronische symptomen van extreme depressie en lichaamspijnen.

Het is belangrijk op te merken dat deze specifieke cannabis soort een beetje te zwaar kan zijn voor beginners, met bonzende hoofdpijn, duizelingen en zelfs angstaanvallen. Toch zijn deze symptomen niet bijzonder schadelijk; ze komen vaak voor in de eerste periode van inname. Ze kunnen de positieve effecten ervan ervaren onmiddellijk nadat de eerste symptomen zijn verdwenen, wat hoogstens enkele uren duurt. Hoewel deze medicinale marijuana soort misschien te veel blijkt te zijn voor beginners, helpt ze aanzienlijk bij het rationeel plaatsen van haar medische voordelen en speciale effecten in de schijnwerpers van een gunstige omgeving.


All Seeds hand picked by The Hague Seed Center Holland.