• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Greenbush Seeds - OG Kush Delight - Feminized

Greenbush Seeds - OG Kush Delight - Feminized

€ 11,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Cerebral, Uplifting

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 10-12 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean climate

THC: 16-18%

Sativa/Indica: Sativa: 70% /Indica: 30%

Yield: 450-550 g/m2

Kush Delight wiet is een sativa-dominante hybride met een 70/30 Sativa/indica-verhouding. Met een THC-gehalte tussen 16-18% is Kush Delight een behoorlijk hardnekkige soort, maar ze is niet krachtig genoeg om ervaren rokers te overweldigen. De high is verkwikkend met een onmiddellijke energieboost van twee uur.

De high is overwegend cerebraal, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een zwaar lichamelijk gevoel. Er is vrijwel geen kans op een couchlock. De effecten zijn zacht en draaglijk, en de creatieve energie zorgt ervoor dat je iets geweldigs wilt doen. Na verloop van tijd verandert de cerebraal stimulerende en euforische sensatie in een heerlijk gevoel van ontspanning.

Het belangrijkste kenmerk van de Kush Delight is het aroma en de smaak van citrus-diesel.

Ten eerste zal een onmiddellijke explosie van suikerachtige citrus goedheid je raken. De geur is vergelijkbaar met gesuikerde Rice Krispies en vers gesneden fruit, zoals citrus en mandarijn. Als het vermalen is, ruikt het veel meer naar dieselbrandstof en grapefruit. De smaak stelt zeker niet teleur, met een behoorlijke vleugje fruitigheid van het aroma, maar met meer uitgesproken zuurheid. Als je de soort rookt, zul je merken dat ze tijdens het inhaleren een grapefruit-bessensmaak heeft. Hoewel het een beetje zuur kan zijn, is het nog steeds erg soepel.

Kush Delight is een relatief grote wietplant en heeft een open en vertakte, dennenvormige structuur.

De gekartelde en langwerpige bladeren hebben een mooie, lichtgroene kleur en de toppen zijn groot, dicht, langwerpig en harsachtig. De Kush Delight-soort kan zowel binnen als buiten groeien. Het groeit krachtig en kan goed tegen vocht en ziektes; twee belangrijke aspecten die van deze knop een veilige gok maken. Kamerplanten hebben een korte bloeiperiode van 60 tot 70 dagen.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,