• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Greenbush Seeds - MP5 - Feminized

Greenbush Seeds - MP5 - Feminized

vanaf € 9,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Relaxing and uplifting

Flowering time: 7-9 weeks

Growing time total: 11-12 weeks

Indoor/Outdoor: Northern Latitudes

THCL 15-18%

Sativa/Indica: Sativa 90% / Indica 10%

Yield: 550-600 grams/ M2.

MP5 is een intens aromatische Cannabis soort, met een geur die niet alleen verschilt in termen van de 'algemene cannabisstank', maar ook op zijn eigen unieke, "buskruit" manier. De eerste geur die in de neus komt, is eigenlijk een beetje zuur, kort daarna gevolgd met hints van bloemige en aardse aroma's. Het smaakprofiel van MP5 is sterk en raakt de smaakpapillen met volle kracht, maar het is ook aangenaam en heerlijk - en biedt een scala aan zoete, dessertachtige sensaties.

- Effecten

De effecten van MP5-wiet kunnen het best worden omschreven als opbeurend en biedt een oplossing voor stress en angst die zelden overweldigend blijken te zijn voor lichaam of geest. De soort helpt creatieve types vaak om zich te concentreren en dieper in hun kunst te graven, naast het bieden van een veilige ruimte om volledig los te laten en de inspiratie te laten boeien.

- Medisch

De medische voordelen van MP5-wiet zijn doorgaans zeer positief, aangezien dit een marihuanasoort is die veel verlichting heeft geboden aan personen die lijden aan een groot aantal aandoeningen en kwalen. Degenen met psychische problemen – zoals patiënten die lijden aan stemmingsstoornissen, depressie, angst, stress, en slapeloosheid bijvoorbeeld, zullen ontdekken dat deze hardnekkige soort meestal therapeutische voordelen kan bieden. Lichamelijke pijnen en kwalen kunnen ook worden verlicht door MP5, waaronder chronische pijn, misselijkheid, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en hoofdpijn. En voor mensen met ernstige medische aandoeningen kan MP5 mogelijk helpen de pijn en misselijkheid van chemotherapie en andere behandelingen te verminderen.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,