• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Ceylonica Seeds - Super Power Skunk - Feminized

Ceylonica Seeds - Super Power Skunk - Feminized

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Ceylonica Seeds - Super Power Skunk - Gefeminiseerde wiet zaden

Super Power Skunk staat wereldwijd bekend om zijn unieke "hybride" eigenschappen. Het is geliefd om zijn uitgesproken en beroemde geurige "skunky" geur en voor het produceren van de perfecte high die je in staat stelt om te ontspannen. Super Power Skunk brengt je in een diepe staat van ontspanning, terwijl je nog steeds in een duidelijke staat van concentratie en helderheid bent.

Effecten

De algemene sterkte van de effecten van Super Power Skunk verschilt vaak per persoon. Deze soort staat bekend als een krachtige stress verlichter, die een gevoel van diepe ontspanning en een kalme, euforische high opwekt - een geweldige manier om dagelijkse angsten en slapeloosheid te verlichten. Super Skunk levert een gedurfde, lichamelijke high omdat de soort indica-dominant is, maar houdt je gefocust en in harmonie met je omgeving. De onderliggende prominente sativa-aanwezigheid zorgt voor een heldere high. Hierdoor kunt u zich concentreren en helder denken terwijl u een zwaar gevoel van ontspanning voelt. Er is ook veel vraag naar Super Power Skunk voor het veroorzaken van een diepe staat van opgetogenheid, waardoor de roker vaak ongecontroleerd lacht, maar ook terwijl hij geniet van een verhoogde gezelligheid en luchtige spraakzaamheid.

Geur

Super Power Skunk onderscheidt zich door zijn krachtige, geurige geur, die het heeft geërfd van zijn onmiskenbaar vurige wortels en erfgoed. Het heeft de naam "skunk" verdiend als een eerbetoon aan de ammoniakachtige geur van het dier. Terwijl anderen beweren dat het meer ruikt naar een gedurfde kaas- of bos schimmel, heeft het ook een vleugje aangenaam zoet, maar scherp aroma, vergeleken met een bepaalde "witte cheddar popcorn"-geur". Smaken Als het om smaken gaat, is de smaak van Super Power Skunk, in tegenstelling tot wat de geur voorspelt, verrassend fruitig en zoet. Super Skunk heeft ook een mix van aardse en citrustonen, allemaal nog steeds met behoud van de beroemde "skunkiness" waar het bekend en geliefd om is.

Overzicht

Ceylonica Seeds - Super Power Skunk - Gefeminiseerde wiet zaden

Effects: Relaxed, euphoric, happy.

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 13-14 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean climate

THC: 16-20%

Sativa/Indica: Sativa 35% / Indica 65%

Yield: 550-600 grams/ M2


Koop Super Power Skunk zaden online.