• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Atlas Seeds - Kosher Super Kush - Feminized

Atlas Seeds - Kosher Super Kush - Feminized

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Happy, Relaxed, Euphoric.

Flowering time: 9-10 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean climate

THC: 18-24%

Sativa/Indica: Sativa 40% / Indica 60%

Yield: 350-450 grams/ M2

Atlas Seeds Kosher Super Kush gefeminiseerde wiet zaden is een populaire indica marijuana soort. Historisch gezien is deze wiet soort uitgeroepen tot winnaar van de High Times Cannabis Cup's Best Indica in 2010 en 2011, en tot Best wiet Strain in 2011. De effecten van Kosher Super Kush produceren duizelingwekkende niveaus van THC. Deze Cannabis zaad geeft een unieke maar toch bekende geur die doet denken aan rijke aarde en fruit, en wordt door velen beschouwd als een van de lekkerste soorten rook die er zijn.

De high die wordt ervaren is typerend voor veel zware soorten en produceert een uitgesproken ontspanning en pijnverlichting, waarbij de slaap vaak op korte termijn volgt.


Groei informatie

Kosher Super Kush Gefeminiseerde cannabiszaden van Atlas Seeds zijn niet ingewikkeld om te groeien. Ze gedijen zeker in meer noordelijke streken het beste als ze binnen kunnen groeien. Toch staat kush genetica erom bekend dat ze wel tegen een stootje kan. De groeifase verloopt vaak hard, zeker als er genoeg licht beschikbaar is. Buiten Kosher Super Kush growen is dus zeker mogelijk, maar dat vraagt iets meer aandacht dan in een gecontroleerde indoor omgeving.


Top Kwaliteit Gefeminiseerde wiet zaden koop je bij The Hague Seed Center Holland!

De Beste Smartshop en Cannabis Seed Bank van de wereld. Top merken wietzaden bestel je direct online of in de Smartshop in het centrum van Den Haag. Discrete verpakking, gegarandeerd snelle levering en cash betalingen mogelijk. Verschillende soorten wietzaden en THC gehalte, Gefeminiseerde Marijuana Zaden, Autoflowering Cannabis Zaden, CBD Zaden, Medicinale Zaden en Cannabis Cup winnaars. Sativa en Indica wiet zaden voor binnen en buiten kwekers. Magic Truffels en meer producten in de beste Smartshop van Nederland.

All Seeds hand picked by The Hague Seed Center Holland.