• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Zkittlez - Premium Line® Seeds - Feminized

Zkittlez - Premium Line® Seeds - Feminized

vanaf € 9,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Zkittlez wietzaadjes van Premium Line® Seeds doen haar naam eer aan want deze marijhuana plant is enorm explosief qua kleuren en smaken. De toppen kunnen zelfs tegelijkertijd 3 verschillende kleuren laten zien. De indica dominante mix van Grape Ape en een andere geheime soort geeft een geheel nieuwe betekenis aan alle smaken van de regenboog. Zkittlez heeft een heerlijke zoete smaak van fruitige bessen met een verrassende, zoetzure nasmaak. Een verbazingwekkende combinatie die velen aangenaam verrast.

Zkittlez Premium Feminized Overzicht

Zkittelz Premium - Premium Line® Seeds - Feminized

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Calm

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 13-15 weeks

Indoor&Outdoor: in a warm, sunny climate with a long summer.

THC: 18-22%

Sativa/Indica: Sativa 30% / Indica 70%.

Yield: 550 - 700 grams/ M2

Zkittlez wiet Effect - Geur - Smaken

Het effect van Zkittlez premium wietzaadjes is best apart voor een indica. Ze voegt namelijk een lekkere high toe aan het stonede gevoel. Hierdoor is ze een perfecte soort om het lichaam tot rust te brengen terwijl het hoofd helder en actief blijft.

Zkittlez wietsoort onderscheidt zich in aanwezigheid, niet alleen vanwege zijn mooie uiterlijk, maar vooral vanwege zijn aroma. Deze soort bevat hints van zoetheid en citrus, met een krachtige kick van zure vruchten.

Zkittlez is net zo smaakvol als de naam doet vermoeden. Deze plant smaakt naar zoet snoep, met schokken van verse druiven en bessen die je high nog versterken.

Medische voordelen Zkitllez wiet zaden

Zkittlez Premium is een opbeurende soort, hoewel ze vaak aanvoelt als een indica. Deze delicate balans maakt het een gemakkelijke keuze voor patiënten die worstelen met chronische depressie en die op zoek zijn naar een manier om zich minder zwaar te voelen en meer opgetogen en gemotiveerd te zijn. Mensen die aan chronische stress lijden, geven de voorkeur aan deze soort, simpelweg omdat ze zeer effectief is om hun negatieve emoties onder controle te houden. Zkittlez kan ervoor zorgen dat je je energieker voelt, op zijn minst cerebraal, door positieve gedachten aan te moedigen om te worden vermaakt en negatieve te vergeten.

TERUG NAAR FEMINIZED - PREMIUM LINE® SEEDS