• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - Sweet Mountain Dew - Feminized

Sasquatch Seeds - Sweet Mountain Dew - Feminized

vanaf € 11,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Euphoria and Relaxing

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 10-11 weeks

Indoor/Outdoor: Indoor

THC: 16-18%

Sativa/Indica: Sativa 15% / Indica 85%

Yield: 350-400 g/m2

Sweet Mountain Dew is een evenwichtige hybride marihuanasoort gemaakt van een kruising van Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies. Met haar balans van indica en sativa produceert deze soort een euforische high die gepaard gaat met sterke gevoelens van ontspanning. Consumenten die Sweet Mountain Dew hebben gerookt, zeggen dat de effecten van de soort snel optreden. U zult zich verdoofd voelen voor pijn, ontspannen, maar mentaal gestimuleerd en productief.

Wat de potentie betreft, heeft Sweet Mountain Dew een THC-gehalte van 16-18%, waardoor het een ideale keuze is voor medicinale marihuanapatiënten die verlichting zoeken bij pijn, vermoeidheid en slapeloosheid. Beginnende consumenten willen deze THC-krachtpatser misschien voorzichtig benaderen, maar degenen die gewapend zijn met een hoge THC-tolerantie zullen genieten van de hardhandige effecten die deze soort biedt. Qua smaak is Sweet Mountain Dew zoet en kenmerkt zich door fruitige en romige smaken en aroma's. Volgens kwekers produceert deze soort toppen die bloeien in donkerpaarse tinten en worden verlicht door vurige oranje haren en een glanzend witte laag kristalhars.

Kweek informatie

De soort wordt beschouwd als een uitdaging om te groeien, en elk fenotype brengt verschillende groeikenmerken tot uitdrukking. Binnen produceert ze relatief korte planten met donkere, magenta toppen die doorgaans binnen 8-9 weken na het ingaan van de 12/12 bloeicyclus.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Top Kwaliteit Gefeminiseerde wiet zaden koop je bij The Hague Seed Center Holland! De Beste Smartshop en Cannabis Seed Bank van de wereld. Top merken gefeminiseerde wietzaden bestel je direct online. Discrete verpakking, gegarandeerd snelle levering en cash betalingen mogelijk. Verschillende soorten wietzaden en THC gehalte, Gefeminiseerde Marijuana Zaden, Autoflowering Cannabis Zaden, CBD Zaden, Medicinale Zaden en Cannabis Cup winnaars. Sativa en Indica wiet zaden voor binnen en buiten kwekers. Magic Truffels en meer in onze Smartshop in het centrum van Den Haag.