• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl

Sasquatch Seeds - Squatch Gum - Gefeminiseerde wiet zaden

vanaf € 11,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Gefeminiseerde Wietzaadjes van Sasquatch Seeds

Deze soort produceert een lichamelijke verdovende high die pijn verdrijft en je geest enigszins gestimuleerd laat. Consumenten die Squatch Gum roken, zeggen vaak dat het hen helpt alert te blijven en creatief te zijn, terwijl anderen een stoned high melden. De potentie is geschikt voor zowel nieuwe als ervaren cannabisgebruikers. In kleine doses kun je de hele dag van deze soort genieten. In grote doses kan het je mond uitdrogen, dus zorg ervoor dat je voldoende hydratatie hebt terwijl je eet. Deze soort heeft een smaakprofiel dat doet denken aan kauwgom en zoete bloemige smaken die er doorheen barsten.

Wanneer ze op de juiste manier zijn gedroogd geven de bloemen van Squatch Gum een ​​krachtig zoet aroma af. Bij nader inzien heeft deze licht fruitige zoetheid ook enkele sporen van zuurheid en gisting. Deze rook smaakt zoet en aards bij het uitademen. Begint zijn dynamische effecten te ontketenen kort nadat gebruikers de rook hebben ingeslikt, met een hoofdstoot die kan resulteren in vreemde gewaarwordingen zoals enige druk achter de ogen of een blozen in de wangen. Het is een leuke manier om te ontspannen, of je er nu alleen van geniet of met gelijkgestemde vrienden. Vanwege de langzame afname in diepe ontspanning is Squatch Gum een ​​goede optie voor avond- of nachtconsumptie wanneer het volledig kan worden genoten.

- Medisch

Medicinale marihuanapatiënten kiezen Squatch Gum om symptomen te verlichten die gepaard gaan met aandoeningen zoals chronische pijn, misselijkheid, stress en depressie. Volgens kwekers bloeit deze soort in lichtgroene en donzige toppen met zichtbare trichoombedekking die er ijzig uitziet. Ze wordt beschouwd als makkelijk te kweken en heeft een gemiddelde bloeitijd van 7-9 weken. Squatch Gum wint sinds 1994 cannabisprijzen, waaronder talloze Cannabis Cups.

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Euphoric

Flowering time: 9-10 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor & Outdoor: Warm Climates

THC: 16-22%

Sativa/Indica: Sativa: 30% / Indica: 70%

Yield: 350-375 g/m2

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.