• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - Northern Bigfoot - Feminized

Sasquatch Seeds - Northern Bigfoot - Feminized

vanaf € 11,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Euphoric and Relaxing

Flowering time: 7-8 weeks

Growing time total: 10-11 weeks

Indoor/Outdoor: Indoors

THC: 16-22%

Sativa/Indica: Sativa 70% /Indica 30%

Yield: 350 – 400 g/m2

Northern Bigfoot is een indica-marihuanasoort die is gemaakt door Afghani te kruisen met Thai. Northern Bigfoot produceert euforische effecten die zich stevig in het hele lichaam nestelen, de spieren ontspannen en de geest verlichten.

Rokers zeggen dat deze soort een scherp zoet en pittig smaakprofiel heeft dat zacht is bij het uitademen. Medicinale marihuanapatiënten kiezen Northern Bigfoot om symptomen te verlichten die gepaard gaan met depressie, stress, pijn en slapeloosheid. Volgens kwekers heeft deze soort paarse en met kristallen bedekte toppen en groeit ze het beste binnen met een bloeitijd van 45-50 dagen.

Northern Bigfoot behoort tot de beroemdste soorten aller tijden, een pure indica die wordt gekoesterd om zijn harsachtige toppen, snelle bloei en veerkracht tijdens de groei. Deze soort heeft geleid tot beroemde hybriden zoals Shiva Skunk en Super Silver Haze. Effecten en smaak De smaak en het effect van de Northern Bigfoot ligt ook heel dicht bij de klassieke skunk-cannabissoorten. Een heldere ontspannende high die snel voelbaar is in het hoofd en daarna langzaam door je hele lichaam zakt. Door zijn geschiktheid voor Sea / Screen of Green verwerking, korte bloei en hoge opbrengst is de Northern Bigfoot een zeer goede keuze voor de commerciële en beginnende kweker.

Kweek informatie

Northern Bigfoot is compact, snel en zeer compact, in staat om meer probleemloze gewassen per jaar te produceren uit zaad of stekken. Haar berijpte toppen hebben een honing-muskusgeur vermengd met een aardse Afghaanse ondertoon en een vleugje jeneverbes, zeer aanlokkelijk bij het drogen en roken, maar opmerkelijk ingetogen tijdens het groeien en bloeien. De combinatie van bijna geen geur, makkelijk te kweken, met grote opbrengsten. Uitzonderlijke harsproductie waardoor Northern Bigfoot de eerste keuze is voor een Indica - zowel vanwege de kwaliteit als vanwege de opbrengst.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,