• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - GrapeVine Bud - Feminized

Sasquatch Seeds - GrapeVine Bud - Feminized

vanaf € 11,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Calming, Relaxting.

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor/Outdoor: Mediterranean climate

THC: 16-22%

Sativa/Indica: Sativa: 70% / Indica: 30%

Yield: 350 – 400 g/m2

Dit ras biedt een onovertroffen kwaliteit op het gebied van geur, smaak en effect. Een klein percentage van de planten kan mannelijke bloemen ontwikkelen, wat het sterkst tot uiting komt wanneer planten last hebben van ernstige stress. Het is aan te raden om je planten tijdens de bloei goed te controleren en direct te handelen voordat de mannelijke bloemen opengaan en de andere planten bestuiven. GrapeVineBud is niet alleen een originele, cannabis cup winnende variëteit, maar blijft een klassieke Skunk die elke Skunk-kenner zou moeten waarderen.

Deze wietzaden zijn gedurende meerdere decennia bewezen door duizenden kwekers. Verwacht uitstekende resultaten van eigen kweek bij het kweken van deze gefeminiseerde zaden. GrapeVineBud is een plant die toppen van topkwaliteit produceert. Ze produceert royale hoeveelheden dichte, harde toppen bedekt met kristallen en prachtige oranje haren. Het is een unieke Skunk-selectie. Ze is een krachtige groeier met sterke stelen en een consistent groeipatroon. Ze is vrij vergevingsgezind en kan goed overweg met voedingsstoffen.

Deze variëteit van cannabiszaden is eenvoudig genoeg voor beginners om te kweken. Tijdens de bloei zal ze zich uitrekken tot ongeveer het dubbele van haar lengte. Ze is gemakkelijk te beheren en blijft een favoriet van klanten vanwege het gemak van groei en de kwaliteit van de toppen. Skunk-cannabiszaden van goede kwaliteit zijn gemakkelijk en ongecompliceerd te kweken.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,