• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Sasquatch Seeds - Bigfoot Kush - Gefeminiseerde wietzaden

Sasquatch Seeds - Bigfoot Kush - Gefeminiseerde wietzaden

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Relaxing

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor/Outdoor: Mediterranean climate

THC: 18-24%

Sativa/Indica: Sativa: 30% / Indica: 70%

Yield: 375-400 g/m2

Bigfoot Kush is een indica-dominante kruising van OG Kush en Banana. Met een geur en smaak van overrijpe bananen verdient deze hybride zeker zijn naam. Met een reputatie als een klimplant, waardoor degenen die te veel drinken in een bijna comateuze toestand achterblijven voordat intense honger en slaperigheid optreden.

Patiënten die spierpijn, verlies van eetlust en slapeloosheid behandelen, kunnen baat hebben bij Bigfoot Kush. De geur van bananenschillen en kerstdennenbomen is wat je krijgt met Banana OG. De smaak is ook als bananen en sommige mensen melden een kaneelsmaak. Dit is een door Indica gedomineerde kruising 70:30 Indica/Sativa-hybride tussen Banana X OG Kush. Het THC-gehalte is 18-24&. Deze plant is lichtgroen van kleur. Het heeft bruine haren die snel groeien en donkerder worden naarmate de oogstdatum nadert. Hoewel de opbrengst bij deze specifieke wietsoort niet zo hoog is, maakt de kracht ervan dit goed.

Veel mensen vinden Bigfoot Kush betaalbaar en geven ze een high waar ze van genieten zonder dat het te krachtig is. Bigfoot Kush biedt een zachte buzz die snel opkomt. Het heeft vooral invloed op het lichaam, dus je geest zal ontspannen, maar nog steeds erg functioneel zijn. Het algehele verzachtende effect kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Als je grote hoeveelheden van deze wiet gebruikt, worden je oogleden erg zwaar. Grote hoeveelheden kunnen ook leiden tot couch lock. Het is een goede keuze voor het verminderen van spierpijn en ontsteking.

All Seeds hand picked by The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Top Kwaliteit Gefeminiseerde wiet zaden koop je bij The Hague Seed Center Holland! De Beste Smartshop en Cannabis Seed Bank van de wereld. Top merken wietzaden bestel je direct online of in de Smartshop in het centrum van Den Haag. Discrete verpakking, gegarandeerd snelle levering en cash betalingen mogelijk. Verschillende soorten wietzaden en THC gehalte, Gefeminiseerde Marijuana Zaden, Autoflowering Cannabis Zaden, CBD Zaden, Medicinale Zaden en Cannabis Cup winnaars. Sativa en Indica wiet zaden voor binnen en buiten kwekers. Magic Truffels en meer producten in de beste Smartshop van Nederland.