• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
MadHatter Seeds - Deep Purple Haze - Gefeminiseerde Wiet Zaden

MadHatter Seeds - Deep Purple Haze - Gefeminiseerde Wiet Zaden

vanaf € 10,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

MadHatter Seeds - Deep Purple Haze - Gefeminiseerde Wiet Zaden

Deep Purple Haze wiet zaadje is een sativa-dominante hybride (85% sativa/15% indica) soort die een krachtige kruising is tussen de zeldzame maar populaire Purple Thai X Haze-soorten. Deze wiet toppen hebben een THC-gehalte van gemiddeld 15-20% en een scala aan sativa- en indica-effecten. Deep Purple Haze Gefeminiseerde wiet zaden geeft lange, dichte pepervormige toppen die licht mintgroen zijn met een rijke paarse ondertoon. Deze wiet toppen zijn bedekt met lange dunne licht- en donkerpaarse haren en een fijn laagje melkwitte trichomen en zoete plakkerige hars. Deep Purple Haze wiet soortje heeft een zoet, aards bessenaroma en een scherpe bessensmaak met een vleugje kruiden.

Als ze goed zijn uitgehard, geven de bloemen van Deep Purple Haze een vochtige, muffe geur af. Een tweede vleugje onthult wat zure, bessenachtige tonen. Ondertussen komt bij het vermalen of uit elkaar halen van deze bloemen een kruidenaroma vrij.

Deep Purple Haze Cannabis geeft een zeer zachte en gemakkelijk op te nemen rook af bij verbranding in een pijpje of een joint. De rook smaakt zoet en hasj bij het uitademen. Opvallend is dat deze soort, ondanks haar paarse kleur, geen waarneembare druivensmaken heeft.

Gebruikers beschrijven de Deep Purple Haze high als een high met bijna onmiddellijke high-energy cerebrale stimulatie, vergezeld van een intens gevoel van creatieve inspiratie en gelukzalige tevredenheid. U kunt een milde lichamelijke buzz ervaren die verwarmt en zich vanuit uw hoofd en nek door de rest van uw lichaam verspreidt. Vanwege deze krachtige effecten is Deep Purple Haze een ideale soort voor de behandeling van patiënten die lijden aan aandoeningen zoals vermoeidheid, milde tot matige gevallen van depressie en chronische stress.

Overzicht Deep Purple Haze

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Cerebral

Flowering time: 9-10 weeks

Growing time total: 12-13 weeks

Indoor/Outdoor: Indoor

THC: 15-20%

Sativa/Indica: Sativa 85% / Indica 15%

Yield: 350 – 450 g/m2


All Seeds hand picked by The Hague Seed Center Holland.