• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Greenbush Seeds - Purple Kush in the Bush - Feminized

Greenbush Seeds - Purple Kush in the Bush - Feminized

vanaf € 9,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Relaxed

Flowering time: 8 weeks

Growing time total: 12 weeks

Indoor/Outdoor :Indoor

THC: 18-24%

Sativa/Indica: Indica: 100%

Yield: 350-400 g/m2

Purple Kush in the Bush is een wiet soort die op meer dan één manier kan pronken met het paarse aspect. De dieprode, violette en roze tinten van deze soort maken duidelijk dat het Purple Kush is. Het smaakt ook naar alles wat paars is: druiven, snoep, wijn. Als de schoonheid van het uiterlijk en de goddelijke smaak niet genoeg zijn, is het ook een 100% indica, dus het kan je super ontspannen, giechelend en gelukkig maken.

Een aspect van Purple Kush in the Bush wiet dat zeker opvalt bij consumenten over de hele wereld, is de ongelooflijke esthetische aantrekkingskracht die niet alleen mooi is voor de ogen, maar ook de smaakpapillen en neus verrukt en bijna alle zintuigen stimuleert.

De fysieke elementen van deze soort zijn meer dan origineel, en er zijn niet veel andere marihuana-soorten in de wereld die er zo uitzien. Wanneer je die pot voor het eerst openbreekt, word je overweldigd door een zoetheid die doet denken aan je favoriete druivensnoep, met subtiele hints van aardse scherpte erin vermengd. De smaak van Purple Kush in the Bush wiet is natuurlijk vergelijkbaar met de geur, met een lekkere wijn- zoals een tang waar je kunt genieten van de sensatie van vers geplukte druiven. Met een all-over levendige kleur die schittert en gloeit met goddelijke roze, paarse en rode tinten. Allemaal variërend in tinten van donker tot licht; zwak tot sterk.

- Medisch

Purple Kush in the Bush heeft tal van medicinale voordelen, wat gedeeltelijk de reden is waarom zovelen verslaafd zijn geraakt aan de euforische, ontspannende en soms zelfs trippy effecten, maar nog meer, deze marihuanasoort is krachtig en veelzijdig, waardoor het een veilige gok is voor een diverse groep van patiënten, kenners, beginnende rokers, casual 420-consumenten en meer. Testgegevens tonen een THC-percentage van 18-24%, dus dit meisje is een krachtige marihuanasoort.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Top Kwaliteit Gefeminiseerde wiet zaden koop je bij The Hague Seed Center Holland! De Beste Smartshop en Cannabis Seed Bank van de wereld. Top merken gefeminiseerde wietzaden bestel je direct online. Discrete verpakking, gegarandeerd snelle levering en cash betalingen mogelijk. Verschillende soorten wietzaden en THC gehalte, Gefeminiseerde Marijuana Zaden, Autoflowering Cannabis Zaden, CBD Zaden, Medicinale Zaden en Cannabis Cup winnaars. Sativa en Indica wiet zaden voor binnen en buiten kwekers. Magic Truffels en meer in onze Smartshop in het centrum van Den Haag.