• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Greenbush Seeds - Blueberry Cheesecake - Feminized

Greenbush Seeds - Blueberry Cheesecake - Feminized

vanaf € 11,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Verwacht een flinke klap op je hoofd van deze superkrachtige soort. Blueberry Cheesecake, een pure sativa, is de geliefde ingeteelde afstammeling van een sativasoort die in Zuid-Afrika wordt gekweekt. Blueberry Cheesecake heeft een THC-gehalte dat kan oplopen tot 20%. Deze soort heeft een sterke, vrolijke high in het hoofd die geweldig is voor creativiteit en dagelijkse boodschappen.

Blueberry Cheesecake - Feminized overzicht

Cannabis Cup Winner: Yes

Effects: Body stoned

Flowering time: 8-9 weeks

Growing time total: 11-13 weeks

Indoor & Outdoor: Mediterranean climate

THC: 15-20%

Sativa/Indica: Sativa 100%

Yield: 450-500 g/m2

Blueberry Cheesecake is een effectieve behandeling voor depressie en angst, evenals chronische pijn, en het kan ook helpen bij misselijkheid. Deze soort is ideaal voor het maken van concentraten, omdat de toppen bedekt zijn met extra grote trichomen.

De dominante geur en smaak Blueberry Cheesecake is aards en zoet, met een subtiel dennenaroma. De toppen zijn rond en dik, met een dichte laag trichomen.

Effecten en gebruik van BlueBerry Cheesecake

Deze soort is beslist meer geschikt voor gebruik overdag dan voor slaperig nachtelijk gebruik. De high houdt doorgaans tussen de 2 en 3 uur aan. De toppen van Blueberry Cheesecake zijn middelgroot tot groot. Hoewel ze een dichte, compacte structuur hebben die typisch is voor indica-variëteiten, is hun lange en taps toelopende vorm meer kenmerkend voor sativa's. De bosgroene bladeren worden gecompenseerd door feloranje stampers, bedoeld om stuifmeel van mannelijke bemestende planten op te vangen. Een coating van melkwitte trichomen geeft de uitgeharde bloemen een lichte glans en een ongelooflijk plakkerige textuur.All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Vanwege haar sterke en beproefde genetica is Blueberry Cheesecake een goede kweek voor nieuwkomers in de teelt. Kan als zodanig met succes buiten worden gekweekt in warme, semi-vochtige klimaten met constante dagelijkse temperaturen tussen 22 en 27 graden Celsius. Binnenkwekers zullen de hoogte van Blueberry Cheesecake willen temmen door de spichtige takken vroeg in de vegetatieve fase te buigen en te snoeien. Dankzij haar beproefde teelt en internationaal ontwikkelde genetica, bloeit deze soort opmerkelijk snel voor een sativa, die binnen 8 tot 9 weken volwassen wordt als ze binnen wordt gekweekt en eind september wanneer ze buiten wordt gekweekt. Planten belonen kwekers ook met een bovengemiddelde opbrengst.