• Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
  • Tel: +316 8288 7494
  • Gratis verzending vanaf €. 25,-
  • Bezoek onze Smartshop!
  • Peyote & San Pedro
  • info@thehagueseedcenter.nl
Greenbush Seeds - AR15 - Feminized

Greenbush Seeds - AR15 - Feminized

vanaf € 9,00

incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Effects: Sedative, Euphoria

Flowering time: 6-7 weeks

Growing time total: 8-10 weeks

Indoor/Outdoor: Indoor

THC: 20-24%

Sativa/Indica: Sativa: 30 / Indica: 70%

Yield: 350-400 g/m2

AR15-soort is de perfecte soort voor diegenen die willen slapen. Het heeft kalmerende effecten en heeft naar verluidt pijnstillende eigenschappen. Met een citroensnoepsmaak en suikerachtige aromasensatie. Ondanks het matige THC-gehalte, kunnen de cerebrale effecten van AR15 te intens zijn voor beginnende gebruikers. Aan de positieve kant neemt de high na ongeveer drie uur af tot een beheersbaar niveau. Gebruikers melden in eerste instantie een lichte uitbarsting van energie en een gevoel van euforie te ervaren. Naarmate de tijd verstrijkt, komen de indica-effecten echter meer naar voren.

De AR15-marihuanasoort heeft een sterke algehele geur. Gebruikers zeggen dat de geur bij verbranding een ongebruikelijke combinatie is van citrus en gebrande suiker. De smaak van AR15 is net zo krachtig als zijn aroma. Gebruikers melden dat ze een krachtige skunky smaak krijgen met een vleugje citrus. Sommige rokers zeggen dat AR15 smaakt naar snoep met citroendruppels, terwijl anderen zeggen dat het een fruitige karamelsmaak heeft. Misschien wel het belangrijkste is dat AR15 gebruikers een soepele rookervaring biedt. AR15 heeft grote lommerrijke, donkergroene toppen met opvallende oranje haarachtige stampers. De royale laag glinsterende kristallen trichomen geeft het een plakkerige, harsachtige textuur.

- Medisch

De meesten zeggen dat ze zich lui beginnen te voelen met een verlangen om weinig anders te doen dan te ontspannen. De krachtige kalmerende effecten van AR15 maken het een populaire soort onder gebruikers van medicinale marihuana. Sommige aandoeningen waarvoor AR15 nuttig kan zijn, zijn misselijkheid, slapeloosheid, depressie en chronische pijn. Gezien de aard van de effecten gebruiken veel AR15-consumenten deze soort voor stressverlichting na het werk. Deze soort is alleen geschikt voor gebruik in de avond, omdat de kalmerende effecten even onvermijdelijk als krachtig zijn.

All Seeds hand picked by, The Hague Seed Center Holland.

Extra productinformatie

Zaden
Seeds, Cannabis Seeds, Weed Seeds, 420, Indica, Sativa, Hybrid, Feminized, Autoflower, Ganja Seeds, Strains, Weed Strains, Cannabis Strains. Weed, Cannabis, Ganja, Green, White, Purple, Buy Seeds, Buy vegetable seeds, Buy fruit seeds, buy plant seeds, Buy weed, Buy Weed seeds, Buy Cannabis Seeds, Royal queen, Dizzy Duck, Strain hunters, Stoned, Stoned Weed, Stoned Cannabis, Stoned Ganja, High, High weed, High Cannabis, High Ganja, High Life, Hemp Seeds, Smoke, Smoke Weed, Buy, Wiet,